Deklaracija o privatnosti

Naš internet server automatskim putem prepoznaje mnogobrojne tipove podataka svaki put kada neko poseti ovaj sajt. Mi prikupljamo raznovrsne tipove ličnih podataka kao što imena, email adrese, adrese, imena kompanija i druge slične podatke. Sve ove podatke prikupljamo isključivo od posetioca sajta i posetioca sajta koji stupaju u interakciju sa nama na različite načine: putem kontakt formi, telefona, email-a, upita, kao i putem i drugih internih i eksternih internet servisa inegrisanih na našem veb sajtu.

Prikupljanje ovih podataka obavljamo isključivo sa ciljem da unapredimo proizvode i usluge koje pružamo, usavršimo marketing našu delatnost i poboljšamo sadržaje naših internet stranica.

Mi nismo ljubitelji spama i ne ponašamo se kao spameri i zato možete biti sigurni da vaše podatke nećemo prosleđivati trećim licima, osim u slučajevima koji to nalažu, a na osnovu pravne radnje koju vi inicirate.

Ako se slučajno desi da primite bilo kakvu poruku od nas, a da vi to niste želeli, i ukoliko ne želite da u budućnosti dobijate poruke od nas, molimo Vas da se odjavite sa liste za koju vam je prosleđen link za odjavu, ili nas o tome što pre kontaktirate putem emaila, telefona, ili na bilo koji drugi način.

Sadržaj ove deklaracije se sa vremena na vreme može menjati, kompletno ili parcijalno, ali se obavezujemo da se prilikom takvih promena neće menjati i etički kodeks same deklaracije.

Ukoliko dođe do promene deklaracije o privatnosti ne obavezujemo se da ćemo vas o tome direktno obavestiti.